INSTRUCTORI AUTO TET-GIM

Bulmez Iulian-Georgel

Cu o experiență de peste 21 ani în funcția de instructor auto, face parte din colectivul societății noastre înca de la început, pregătind peste 1000 de elevi să pornească pe acest nou drum.
Domnul instructor Iulian profesează pe mașina SV-13-TET, un VW JETTA din anul 2015.
INSTRUCTORI AUTO TET-GIM

Chiriac Cătălin-Adrian

Este cel mai tânar instructor al nostru, profesează din anul 2016 călcând pe urmele tatălui său. În acesti ani a pregătit peste 200 de elevi să pornească încrezători la volanul unei mașini.
Mașina pe care profesează domnul instructor Cătălin este SV-20-TET, un VW GOLF VII din anul 2015.
INSTRUCTORI AUTO TET-GIM

Chiriac Gheorghe

De peste 13 ani în această funcție, domnul instructor a scolarizat peste 800 de elevi în vederea obtinerii permisului de conducere.
A venit în cadrul colectivului nostru în anul 2007, si profesează pe mașina SV-26-TET, un VW GOLF VI din anul 2012.
INSTRUCTORI AUTO TET-GIM

Florea Bogdan-Vasile

De mai mult de 14 ani , domnul Florea profesează ca instructor auto. Peste 850 de cursanți au fost instruiți de dumnealui și inițiați pe acest nou drum .
Din anul 2015 face parte din colectivul nostru și profesează pe mașina B-109-TET, un MERCEDES-BENZ A-CLASS din anul 2016.
INSTRUCTORI AUTO TET-GIM

Iosub Vespazian-Cristinel

Peste 21 de ani s-au acumulat în experiența domnului Iosub ca instructor auto. Profesând mai întâi ca instructor independent și alăturându-se din anul 2017 colectivului nostru, domnul Cristi a pregătit peste 1000 de elevi să străbată drumurile acestei țări și chiar drumurile de peste hotare.
Mașina pe care profesează este un RENAULT MEGANE din anul 2018, B-300-TET.
INSTRUCTORI AUTO TET-GIM

Macovei Marius Alin

Din 2019, domnul Macovei a decis să înceapă să împărtășească cunoștințele sale și altora,
alegând să fie instructor auto și rezultatele nu au încetat să apară. S-a alăturat colectivului nostru
în 2020 și profesează pe mașina VW POLO, SV-68-TET.
INSTRUCTORI AUTO TET-GIM

Mitrea Dorin

Cu o vechime de peste 14 ani în funcția de instructor auto, domnul Mitrea instruiește elevi pentru categoria B, C, CE și D. După ce au fost inițiați în a conduce și au acumulat mai multa experiență, mulți elevi au ales să facă un upgrade permisului de conducere, alegând din nou să fie instruiți de către domnul instructor.
Mașina pe care profesează la categoria B, este DAGIA LOGAN din anul 2011 SV-31-TET,iar la categoria D este autobuz MERCEDES-BENZ din anul 1998, SV-18-TET.
INSTRUCTORI AUTO TET-GIM

Purice Bogdan-Petrică

De 14 ani, cursanții ce doresc să devină șoferi profesioniști, îl aleg pe domnul Purice Bogdan să le fie instructor. De 14 ani face parte și din colectivul nostru, având rezultate foarte bune. Peste 600 de elevi
au devenit posesori ai categoriei C, CE sub îndrumarea domnului instructor în toți acesti ani.
Camionul pe care instructorul profesează este IVECO MAGIRUS, DIN ANUL 2006, iar la categoria BE, mașina este un MERCEDES-BENZ V230 din anul 1997.
INSTRUCTORI AUTO TET-GIM

Ungurean Cristi

Acum 14 ani a ales să devină instructor auto, și nu îi pare rău. În această perioadă a pregătit peste 500 de elevi, care acum conduc încrezători pe drumurile naționale și internaționale. Profesează în cadrul școlii noastre din 2018 pe mașina SV-36-TET, un VW GOLF VI, din anul 2012.
INSTRUCTORI AUTO TET-GIM

Olariu Costică

Din 2018, domnul instructor Olariu s-a alăturat colectivului nostru. Deși nu profesează de foarte mulți ani ca instructor auto, rezultatele dumealui sunt foarte bune, profesând pe mașina DACIA LOGAN din anul 2017, B-114-TET.
INSTRUCTORI AUTO TET-GIM

Țetel Mircea

Deși este și administratorul firmei, a fi instructor rămâne profesia de suflet a domnului Țetel, fiind mai mult de 21 de ani de experienta în acest domeniu.
Profesează pe masina electrică B-999-TET, NISSAN LEAF, pentru categoria B-AUTOMAT.

Școala noastră activează cu instructori auto și profesori de legislație rutieră cu multă experiență în domeniu, calm și respect față de cursanți.

Creat de . All rights reserved.

SC TET GIM SRL | 17249562 | J33/255/2005